Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Intelligence By Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament / kit basculare camion
100 €
Brand
Pentru orice tip de cap tractor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul hidraulic cu rezervor de ulei hidraulic montat lateral contine toate elementele necesare montajului instalatiei:
- pompa hidraulica
- distribuitorul hidraulic
- rezervor de ulei cu console, chingi de fixare si robinet
- comanda pneumatica de basculare din cabina cu suport
- furtun de aer pentru comanda de basculare
- furtunele de presiune si cel de absorbtie cu coliere pentru fixare
- cupla rapida hidraulica 1" cu protectie.
Toate componentele sistemului sunt fabricate in Italia.
    Autotractorul poate sa fie dotat cu priza de putere pentru actionarea pompei hidraulice. În cazul în care nu exista aceasta dotare firma noastra .poate sa va ofere cea mai buna solutie a prizei de putere pentru Autotractorul Dumneavoastra
     Optional se poate alege Pompa hidraulica cu pistoane ce este superioara pompelor cu roti dintate, functionând la o presiune maxima de 350 bar. Datorita acestei particularitati sistemul hidraulic de basculare ofera o mai mare arie de utilizare pentru actionarea cilindrilor de basculare de joasa sau de înalta presiune.
    Distribuitorul hidraulic de basculare in varianta standard se seteaza la presiunea de lucru in functie de presiunea maxima de lucru a fiecarui cilindru de basculare.
    Optional se poate instala distribuitor hidraulic de basculare cu 2 presiuni de lucru (varianta utila pentru autotractoarele ce tracteaza semiremorci basculante cu cilindri hidraulici diferiti din punct de vedere al presiunii de lucru).
Echipamente Hidraulice S.R.L.va  furnizeaza si uleiul hidraulic necesar Kit-ului de basculare la cel mai bun pret .
    Echipamente Hidraulice S.R.L. va ofera contra cost serviciul de montaj al instalatiei hidraulice, în service-ul nostru sau deplasarea service-ului mobil pentru montajul acesteia la sediul Dumneavoastra.
Din Gura in Gura